Bewegwijzeringsborden, aanwijzingsborden en wegwijzers kopen als signalisatie borden of bewegwijzering buiten of binnen

Wegwijzers kopen bij Pijlborden.be

Met opvallende bewegwijzering mis je geen enkele klant, want er is niets zo vervelend als de weg niet te vinden. Onze wegwijzers kunnen worden ingezet om tijdens omleidingen of wegenwerken de juiste richting te wijzen naar je winkel of bedrijf, maar ook om tijdelijk een route te bewegwijzeren naar jouw bedrijfsevenement, festival of opendeurdag op een specifieke locatie.

Ook fiets- en wandelroutes worden met onze bewegwijzeringsborden aangeduidt, zowel voor tijdelijks als permanent buitengebruik. Alle wegwijzer borden die worden aangeboden zijn weer- en waterbestendig.


Wegwijzers voor tijdelijk gebruik

Als de wegwijzers maar voor eenmalig of sporadisch gebruik bedoeld zijn, zijn de budgetvriendelijke wegwijzers uit kanaalplaat de beste keuze. De kanaalplaat wegwijzer borden zijn het goedkoopst omdat ze licht zijn van gewicht. Bouwbedrijven en vastgoedmakelaars maken bijvoorbeeld gebruik van kanaalplaat wegwijzers omwille van de lage kostprijs.

Wil je toch een iets stevigere variant dan kan je kiezen voor wegwijzers uit pvc schuimplaat aan. Dit zijn ‘plastic wegwijzers’ uit forex. In vergelijking met de goedkope bewegwijzering uit kanaalplaat zijn ze steviger en flexibeler door hun volle structuur. Een nog stevigere variant dan de pvc bewegwijzeringsborden en bovendien slagvast zijn de alu wegwijzers uit dibond. Deze kies je wanneer je op zoek bent naar duurzame bewegwijzering.

Pijlborden bestellen met logo via online webshop


Wegwijzers voor permanent buitengebruik

Ben je op zoek naar bewegwijzering die permanent dienst moet doen? Dan kan je kiezen voor extra stevig en slagvast alu-sandwichplaat van dibond. Deze wegwijzers zijn geschikt voor permanent buitengebruik en duurzamer dan plastic wegwijzers. Je kan ook kiezen voor officiële bewegwijzeringsborden zoals een wegwijzer in het verkeer die je aantreft langs de openbare weg of op industrie terreinen. Deze reflecterende aluminium aanwijzingsborden in rechthoek- of pijlvorm voldoen aan de wettelijke verkeersnormering. Steunpalen en bevestigingsbeugels hiervoor kunnen mee worden geleverd. Ook bewegwijzering voor wandelroutes uit pijlvormige, zes- of achthoekige routeplaatjes kan je ter signalisatie laten maken bij pijlborden.be door eenvoudig een offerte aan te vragen.


Bewegwijzering buiten en binnen

Investeer je liever in een professioneel systeem voor je bewegwijzering buiten als bedrijfssignalisatie om het leveranciers, klanten of personeel makkelijker te maken, of wil je parkeerborden kopen voor het aanduiden van parking plaatsen? Ben je misschien op zoek naar een universeel systeem voor interne bewegwijzering binnen aan de wand of het plafond van gebouwen of bedrijven? Vraag dan meer informatie via het contact of offerte-formulier. Je kan bij pijlborden.be wegwijzers laten maken zoals jij ze wil. We maken zowat alle soorten signalisatie borden op maat met gepersonsaliseerde bedrukking, logo's en pictogrammen.

Wegwijzers kopen →

Blijf op de hoogte van aanbiedingen en promoties

Natuurlijk nemen we je privacy serieus en gaan we je ook niet constant lastig vallen. Je kan je in één simpele klik op elk ogenblik weer afmelden.
Deze website is onderdeel van PrintPrestige BVBA, waartoe ook deze mailinglist behoort.

 
 
Copyright © 2019-2023 Pijlborden.be. Alle rechten voorbehouden. Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW