Over Pijlborden.be - Wegwijzers en bewegwijzeringsborden op maat

OVER PIJLBORDEN.BE

Bij Pijlborden.be bestel je wegwijzers met je eigen bedrukking aan de meest voordelige prijs.

Dit hebben we mogelijk gemaakt door een krachtige selectie te maken in ons aanbod van bewegwijzeringsborden gebaseerd op de meest voorkomende bestellingen. Door het toepassen van deze standaardisatie van bewegwijzering borden kan jij als klant eenvoudig en zonder moeite direct online wegwijzers bestellen aan de scherpste prijs en kunnen wij sneller aan de slag dan ooit tevoren.

Je kan alle tarieven van onze wegwijzer borden online raadplegen. Op die manier werken we transparant en gaat er bovendien geen tijd verloren met het eerst aanvragen van offertes voor wegwijzers, waardoor het ook makkelijker wordt om ook spoedleveringen te verwerken.

Via onze pagina praktische info lichten we je onze manier van werken toe, zodat je helemaal weet wat je kan verwachten als je wegwijzers bij ons besteld. Zijn er toch nog zaken onduidelijk, of heb je andere vragen? Dan kan je natuurlijk altijd in enkele klikken contact opnemen met ons. Heb je een specifieke aanvraag of ben je op zoek naar wegwijzers in andere afmetingen of wens je een groter aantal? Stuur dan zeker een prijsaanvraag en we helpen je zo snel mogelijk verder. Hoe meer informatie we van je ontvangen in verband met de bewegwijzering die je voor ogen hebt, hoe gerichter en sneller we ermee aan de slag kunnen!

Je ontvangt na het plaatsen van je bestelling de nodige instructies om je bestanden voor jouw wegwijzer borden makkelijk aan ons te kunnen bezorgen. Meestal zullen dat logo's zijn of te vermelden teksten die je ons hebt doorgegeven via het bestelformulier. We controleren steeds gratis de aangeleverde bestanden op bruikbaarheid zodat we de wegwijzers zonder kwaliteitsverlies kunnen printen. Zodra we beschikken over bruikbare informatie en bestanden maken wij een voorbeeld klaar dat we als digitale drukproef naar je zullen toesturen ter goedkeuring via e-mail. Zodra jij ons je akkoord stuurt dat de wegwijzers mogen worden geproduceerd nemen we ze in productie en leveren we ze binnen de aangegeven levertermijn bij je af!

Pijlborden.be is onderdeel van PrintPrestige, een gewaardeerd reclame bedrijf dat zich richt op het realiseren van promotioneel drukwerk voor bedrijven en evenementen en inzet op het efficiënt verwerken van drukwerkopdrachten.

Wegwijzers kopen →

Blijf op de hoogte van aanbiedingen en promoties

Natuurlijk nemen we je privacy serieus en gaan we je ook niet constant lastig vallen. Je kan je in één simpele klik op elk ogenblik weer afmelden.
Deze website is onderdeel van PrintPrestige BVBA, waartoe ook deze mailinglist behoort.

 
 
Copyright © 2019-2023 Pijlborden.be. Alle rechten voorbehouden. Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW