Pijlborden en wegwijzers

AFWERKEN MET BOORGATEN

Je kan zelf gaatjes boren in de borden, maar vooral bij grote oplage kan dat een tijdrovend werk zijn. Daarom kan je door ons gaatjes laten voorboren. Die optie kan je eenvoudig aanduiden bij het plaatsen van je bestelling. Zo kan je ze bij ontvangst sneller gaan ophangen.

We hanteren een vaste diameter van 6mm voor de boorgaten. Wens je een andere diameter, dan kan je dat aangeven door dit in het vak opmerkingen te schrijven op het einde bij de afhandeling van je bestelling. Je kan kiezen tussen 3 standaard posities, deze staan hieronder afgebeeld. Wil je de boorgaten op andere plaatsen? Ook dat is voor ons geen probleem en kan je dat eenvoudig in het vak opmerkingen noteren.

Boorgaten in wegwijzers Gaatjes voorzien in wegwijzer borden Boorgaten bewegwijzering bordenMEELEVEREN VAN TIEWRAPS

Tiewraps of kabelbinders voor het eenvoudig bevestigen van borden met behulp van boorgatenOm de borden snel en goedkoop te kunnen aanbrengen op hekwerk of rondom palen maak je gebruik van tiewraps (ook gekend als kabelbinders of colsonbandjes).

Om het je makkelijk te maken kan je bij het plaatsen van de bestelling aangeven om deze te laten meeleveren, moest je niet over tiewraps beschikken. Je vind ze in elke doe-het-zelf zaak of je kan natuurlijk ook gebruik maken van elastieken, touwtjes of schroeven.KORTING IN RUIL VOOR SPONSORVERMELDING

Wanneer we onze eigen reclame subtiel mogen plaatsen op je pijlborden bieden we in ruil daarvoor een korting aan. De prijs die hiervoor in mindering wordt gebracht wordt groter naarmate het aantal borden die je besteld stijgt. Je kan kiezen tussen een kleine tekstvermelding (ongeveer 55x4mm groot) of een logo vermelding (ongeveer 120x25mm), die je een iets grotere korting oplevert dan de tekstvermelding. Op onderstaande foto's zie je een indicatie hoe de borden er dan uit zouden kunnen zien. De positie is niet vast, afhankelijk van hoe jouw ontwerp eruit ziet kijken we waar de sponsorvermelding kan geplaatst worden om de essentie van jouw ontwerp zo weinig mogelijk te verstoren.

Gebruik maken van deze korting kan eenvoudig door bij de afhandeling van je bestelling bij "Opties" de gewenste korting aan te duiden.

Sponsoring op wegwijzers in tekst             Gesponsorde pijlborden met logo als sponsor vermelding 


Blijf op de hoogte van aanbiedingen en promoties

Natuurlijk nemen we je privacy serieus en gaan we je ook niet constant lastig vallen. Je kan je in één simpele klik op elk ogenblik weer afmelden.
Deze website is onderdeel van PrintPrestige BVBA, waartoe ook deze mailinglist behoort.

 
 
Copyright © 2019-2023 Pijlborden.be. Alle rechten voorbehouden. Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW