Bewegwijzering buiten

Bewegwijzering buiten

Bewegwijzering buiten - Consoles, parkeerborden en zuilen Ook voor professionele buiten bewegwijzeringsborden of signalisatieborden kan je terecht bij Pijlborden.be. De bewegwijzering borden worden bij ons op maat gemaakt en voorzien van je eigen bedrukkingen.

Buiten bewegwijzering kopen kan snel wanneer we beschikken over duidelijke informatie of foto's van de gewenste toepassing. Bewegwijzering voor buiten omvat namelijk verscheidene soorten en zijn in diverse materialen en uitvoeringen beschikbaar. We bekijken graag wat de meest geschikte oplossing is voor jou.

Zo worden consoles (zie afgebeelde foto) bijvoorbeeld gebruikt voor het aanduiden van de juiste richting. Belangrijk om weten is dan hoe breed de console mag zijn, en op welke hoogte deze vanaf de grond tot de bovenkant moet worden. Verder is het noodzakelijk voor ons om te weten van hoeveel panelen ze moeten worden voorzien, en of de bedrukking op één zijde komt of de borden langs beide zijden bedrukt moeten worden.

Ook van parkeerborden kunnen we je voorzien voor het aanduiden van parking plaatsen. Of zuilen, die vaak aan de inrit van een bedrijf worden geplaatst, al dan niet verlicht, met logo, contactinformatie en soms openingsuren op vermeld.

Verder behoren ook stoepborden en waterdichte vitrine kasten met een slotje tot de mogelijkheden van buiten bewegwijzering.

Als je op zoek bent naar dergelijke buiten bewegwijzering borden dan helpen we je ook daar graag mee verder. Hoe meer informatie we van je ontvangen, hoe gerichter en sneller we je aanvraag kunnen behandelen! Stuur gerust foto's mee door.

Pijlborden bestellen met logo via online webshop

Meer info voor bewegwijzering buiten →Blijf op de hoogte van aanbiedingen en promoties

Natuurlijk nemen we je privacy serieus en gaan we je ook niet constant lastig vallen. Je kan je in één simpele klik op elk ogenblik weer afmelden.
Deze website is onderdeel van PrintPrestige BVBA, waartoe ook deze mailinglist behoort.

 
 
Copyright © 2019-2023 Pijlborden.be. Alle rechten voorbehouden. Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW